2410289807 Παναγούλη 31, Λάρισα naris_al@yahoo.gr

NASDIG
Στρατιωτικό & Πολιτικό Ραφείο - Στρατιωτικές Στολές - Κοστούμια - Σήματα Στρατού - Επαγγελματικά Ρούχα - Επιδιορθώσεις ρούχων - Λάρισα


Η NASDIG είναι μια επιχείρηση με έδρα τη Λάρισα που ειδικεύεται στη ραφή στρατιωτικών στολών, επαγγελματικού ρουχισμού, ιατρικού ρουχισμού, κοστουμιών, παντελονιών, πουκαμίσων, μπλούζων φούτερ, t-shirts και προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης λογότυπου. Η NASDIG έχει αποκτήσει φήμη για την υψηλή ποιότητα και την εξαιρετική επιδεξιότητα στην ραφή στρατιωτικών στολών. Οι ειδικοί μας ράφτες είναι επιστήμονες στον τομέα αυτό και εξασφαλίζουν ότι κάθε στολή που παράγεται είναι ανθεκτική, άνετη και προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες των στρατιωτών.

Επιπλέον, παρέχουμε επαγγελματικό ρουχισμό για διάφορες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Είτε χρειάζεστε ενδύματα για το προσωπικό σας, είτε για προώθηση της εταιρείας σας μέσω εκτυπώσεων λογότυπου, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υφασμάτων και χρωμάτων για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμφάνιση που αντικατοπτρίζει την εικόνα και την αξιοπιστία της επιχείρησής τους.

 

Στρατιωτικές Στολές

Στρατιωτικές Στολές

Με έδρα την Λάρισα, αυτή η επιχείρηση έχει αφιερωθεί στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ραφής για τις ανάγκες των στρατιωτικών και των ασφαλείας δυνάμεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επαγγελματικά Ρούχα

Επαγγελματικά Ρούχα

Με χρόνια εμπειρίας και αφοσίωση στην τέχνη της ραφής, η Nasdig έχει καθιερωθεί ως η πρώτη επιλογή για εκείνους που αναζητούν εξαιρετική ποιότητα και εξυπηρέτηση στην ενδυμασία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ραφή επί παραγγελία

Ραφή επί παραγγελία

Κάθε κουστούμι που δημιουργείται στο εργαστήριο της Nasdig αντικατοπτρίζει τη μοναδική σας προσωπικότητα και στυλ

Από την επιλογή του υλικού μέχρι τον τελικό ράφτηκο ράψιμο, κάθε κουστούμι παράγεται με τον υψηλότερο επαγγελματισμό και την αγάπη για την τέχνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νάρης Αλέξανδρος

Νάρης Αλέξανδρος

Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υφασμάτων και χρωμάτων για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμφάνιση που αντικατοπτρίζει την εικόνα και την αξιοπιστία της επιχείρησής τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ